martes, mayo 08, 2007

Nota de premsa Premis Christa Leem 2007 del col·lectiu "Un dels nostres"

Lilian Thuram i Salvador Allende, premis "Christa Leem" 2007

del col·lectiu "Un dels Nostres"



El president de la Generalitat, Josep Montilla, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, assistiran dilluns, 14 de maig, a l'acte de lliurament del premi Christa Leem 2007 que atorga el col·lectiu "Un dels nostres". El premi, que es lliurarà en el transcurs d’un sopar a La Parrilla de l’Hotel Palace Barcelona (antic Hotel Ritz), és aquest any pel jugador del FC Barcelona Lilian Thuram i el desaparegut president xilè Salvador Allende. L'advocat i antic assessor d'Allende Joan Garcés recollirà el premi en el seu nom.

Amb el premi Christa Leem, "Un dels nostres" mira de distinguir les iniciatives polítiques valentes, solidàries i de progrés; les actituds avantguardistes pel que fa a la creació artística i les mentalitats obertes i integradores des del punt de vista social.

"Un dels nostres" és un col.lectiu format per professionals d'àrees diverses que es troben un cop cada mes amb la finalitat d'intercanviar experiències i crear sinèrgies. Els membres d'aquest col·lectiu tenen en comú una visión progressista de la vida, des del punt de vista polític, social i fins i tot humà. L'escriptor Eduardo Mendoza, les actrius Rosa Novell, Ester Bové i Rosa Andreu, el director teatral Ferran Madico, els cineastes Carles Benpar, Carles Balagué i Isabel Gardela i els músics Jaume Sisa i Carles Casas són alguns dels integrants d'"Un dels nostres".