martes, octubre 14, 2014

LLuirament Premi Crista Leen 2014 "Un dels nostres"

Video Gala lliurament del Premi

Aquesta nit s'ha lliurat el Premi Christa Leem 2014, que atorga el col·lectiu Un dels Nostres, a Joan Manuel Serrat, que l'ha recollit personalmente, acompanyat de la seva esposa, Candela Tiffon.

Esta noche se ha entregado el premio Christa Leem 20154, que otorga el colectivo Uno de los Nuestros a Joan Manuel Serrat que lo ha recogido personalmente acompañado de su esposa, Candela Tiffon.

El creador del premi, l'activista cultural Joan Estrada ha agraït la presència de la mare de la Christa Leem, la señora Carmen Wernoff, que mai ha faltat a la cita anual. Aquest any es conmemora el desè aniversari de la mort de la Christa i no ha faltat la presència de amics de la familia y destacats noms del món del teatre, cinema, música, literatura, moda, esport... Entre els assistents: Rosa Regas, Romy, Carme Puig Antic, Manolo Flores, Toni Bové, Martio Gas, Mónica López, Jaume Collboni, Carles Martí, Carlos Benpar, Carles Casas, Jaume Figueras, Rosana Torres, Loris Omedes, Delfín Fernández, Lluís Barbero, Blanca Sancho, etc. 

El trofeo es obra dels artistes Pilar Villuendas i Josep Ramon Gómez que l'han titulat: "Tal com raja".

Por : Hortensia Galí (Murmuri Comunicació)